Bewonersparticipatie Peter Zuidlaan

5 december 2019

Op woensdag middag 20 en donderdag avond 21 november hebben wij, in samenwerking met Woonpartners Midden–Holland, bijeenkomsten georganiseerd waarin wij de bewoners hebben meegenomen in onze plannen voor het verduurzamen van hun woning en het verbeteren van het gehele complex. Met een opkomst van wel meer dan 90% kunnen wij mededelen dat wij met ons verhaal de bewoners enthousiast genoeg hebben gekregen om in te stemmen met de uitvoering van de werkzaamheden, wat heeft geleid tot een draagvlak van meer dan 70%.

In week 6 van 2020 starten wij met onze partners in de eerste woningen. Bij ons is het gebruikelijk om de overlast tot het minimale te beperken, daarom hebben wij de bewoners beloofd dat de woningen binnen 1 dag weer volledig dichtgezet worden. Gezien het feit dat de weersomstandigheden in het eerste kwartaal van het jaar niet al te best zijn, wordt dit erg gewaardeerd.

De woningen maken een upgrade van energielabel F naar B! We kijken uit naar wederom een prettige samenwerking met onze opdrachtgever, partners en bewoners!