Wie zijn wij

ROZA bestaat al sinds 1937, toen Jan Roza zijn schildersbedrijf begon. Inmiddels zijn we ruim 80 jaar verder en is Egbert Roza de derde generatie Roza die het bedrijf runt. In die acht decennia is ons familiebedrijf uitgegroeid van een klein schildersbedrijf tot een full-service vastgoedonderhoudsbedrijf met een solide reputatie in heel midden-Nederland.

Roza verrast.

Bij ROZA hebben wij alle disciplines binnen het vastgoedonderhoud in eigen huis. Wij werken met opdrachtgevers en leveranciers volgens de principes van Resultaatgericht Samenwerken. Wij onderscheiden ons door onze communicatie en omgang met bewoners: onze uitvoerders zijn stuk voor stuk betrokken, aimabele bewonersconsulenten.

Team

Het familiegevoel zit Roza in het DNA: we doen het echt met zijn allen. Veel van onze medewerkers werken al jaren bij ons en daar zijn wij trots op. Wij stellen de ROZA-familie graag aan u voor!

Dirk-Jan

Account/- en projectmanager

Harm

Planvoorbereider

Erik

Hoofd administratie

Lisa

Bewonersconsulent

Bert

Commercieel Manager

Dionne

Calculator / werkvoorbereider

Jan

Calculator

Cor

Senior uitvoerder

Egbert

Directeur

Thijs

Senior projectleider

Peter

Senior uitvoerder

Onze partners.

Bij ROZA geloven wij in duurzame relaties. Duurzame samenwerking leidt tot wederzijds begrip en vertrouwen. Voor opdrachtgevers gaan de kosten en risico’s omlaag, terwijl de kwaliteit en efficiency van het onderhoud omhoog gaan. Wij hebben een pool van vaste ketenpartners om ons heen verzameld. Ervaren vakmensen die net als wij staan voor kwaliteit, efficiëntie en een duurzame, strategische samenwerking. Op hen kunnen we bouwen, zodat u weer op ons kunt bouwen. Wij maken waar wat we beloven, en vaak zetten we net een stapje extra. Laat ons ook u verrassen!

social-icon

Je bent meer dan alleen een huisnummer.

  • Roza verduurzaamt.
    Roza adviseert.
    Roza realiseert.
    Roza verrast.