Stieltjesstraat in Utrecht

De aanvraag

Van onze opdrachtgever woningcorporatie Bo-Ex hebben wij opdracht gekregen om planmatig onderhoud uit te voeren voor 71 woningen aan de Stieltjesstraat in Utrecht. Hier hebben wij verschillende werkzaamheden uitgevoerd waaronder reinigingswerk, schilderwerk, voegwerkherstel, houtrotreparaties en de HWA herstellen/vervangen.

De voorbereiding

In verband met de korte voorbereidings- en uitvoeringstijd was het noodzakelijk om een strakke planning op te stellen waarin alle disciplines elkaar aaneengesloten opvolgden. De bewoners zijn intensief betrokken om dit alles tot een groot succes te maken.

De uitvoering

Door de veelzijdige werkzaamheden was het voor ons van belang dat alles volgens planning verliep. We zijn van start gegaan met het reinigingen van de buitenschil. Dit is uitgevoerd in samenwerking met Cleannovation. De kozijnen en hwa’s zijn waar nodig hersteld of vervangen. Het lood aan de dakkapellen is vervangen en het metsel- en voegwerk van de gevels zijn hersteld. Ten slotte hebben wij het schilderwerk uitgevoerd en alle woningen voorzien van een vernieuwde en frisse uitstraling.

De oplevering

De samenwerking met alle betrokken partijen is uitstekend verlopen. Communicatie was hierin het toverwoord. Hierdoor is de overlast tijdens de werkzaamheden minimaal gebleven voor bewoners en omwonende. Ook zijn de werkzaamheden naar alle tevredenheid van Bo-Ex uitgevoerd, oftewel een zeer geslaagd project!

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op!

social-icon

Je bent meer dan alleen een nummer.

  • Roza verduurzaamt.
    Roza adviseert.
    Roza realiseert.
    Roza verrast.

Gerelateerde projecten

Meer zien? Bekijk andere projecten van ons hier!