Kasteel Montfoort

De aanvraag

In opdracht van de gemeente Montfoort zijn wij gestart met de onderhoudswerkzaamheden van het monumentale pand het Kasteel in Montfoort. De werkzaamheden bestaan uit houtrot reparaties, enkele bouwkundige werkzaamheden en schilderwerk.

De voorbereiding

Dagelijks komen er meerdere bezoekers bij het kasteel in Montfoort. Hun komen hier voor vergaderingen, bruiloften,  om te lunchen of andere activiteiten. Een goede communicatie tussen de opdrachtgever en huurders is daarom hierbij erg van belang.

De uitvoering

In verband met de particulieren die hier zijn gevestigd, is er een strategisch plan opgesteld waardoor overlast geminimaliseerd wordt. We hebben voor de gehele buitenzijde en gevels schilderswerkzaamheden uitgevoerd, lood aansluitingen vervangen en de dakkapellen zijn compleet gerestaureerd.

De oplevering

Door goed te communiceren , snel te schakelen, en de planning strak te volgen zijn de werkzaamheden vlekkeloos verlopen en is de overlast zeer beperkt gebleven. Bij de oplevering van dit project hebben wij de opdrachtgever dan ook zeer verrast met onze prestaties.

Wilt u meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op!

Gerelateerde projecten

Meer zien? Bekijk andere projecten van ons hier!

social-icon

Je bent meer dan alleen een nummer.

  • Roza verduurzaamt.
    Roza adviseert.
    Roza realiseert.
    Roza verrast.