Roza is partner in

Antilopespoor in Maarssen

De aanvraag

Via een uitvraag heeft ROZA dit mooie project binnengehaald. Ons werd gevraagd om een plan te schrijven en daarbij te kijken naar de beste oplossing voor nu en op langer termijn. Totaal gaat het om 232 woningen. 25 april zijn de onderhoudswerkzaamheden aan de Antilopespoor van start gegaan. Het complex wordt grondig aangepakt. Om dit feestelijke moment in te huldigen heeft ROZA in samenwerking met Portaal een informatie middag georganiseerd, waarbij bewoners die vragen hebben, deze konden stellen onder het genot van een frietje.

De voorbereiding

Binnen dit project wordt veel meer aangepakt dan alleen schilderwerk! Zo is al het bestaande glas vervangen voor HR++ glas, zijn alle goten en hwa’s vervangen, is een groot deel van het voegwerk vervangen, zijn ramen en deuren vervangen en alle galerij hekken voorzien van een nieuwe coating en heeft er een kleurwijziging plaatst gevonden. Ook is er asbest gesaneerd en zijn er brandwerende maatregelen uitgevoerd.

De uitvoering

Een enorme opgave met veel disciplines en heel veel vakmensen. Dat vergt een goede organisatie met duidelijke communicatie. En dit alles is ook nog eens gerealiseerd in een periode van zes maanden!

De oplevering

We kunnen terugkijken op een mooi project waarin de bewonerstevredenheid beoordeeld is met maar liefs een 8,6! Naast de bewoners is ook de opdrachtgever erg tevreden en is de intentie om dit project in RGS vorm te gieten.

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op!

social-icon

Je bent meer dan alleen een nummer.

  • Roza verduurzaamt.
    Roza adviseert.
    Roza realiseert.
    Roza verrast.

Gerelateerde projecten

Meer weten over onze projecten? Bekijk het hieronder!