Roza is partner in

Jo Wuthrichlaan in Utrecht

De aanvraag

Voor onze opdrachtgever stichting Bo-Ex hebben wij totaalonderhoud uitgevoerd aan 49 woningen gelegen aan de Jo Wüthrichlaan te Utrecht.

De voorbereiding

Wij hebben het complex geïnspecteerd en zo alle gebreken in kaart gebracht. Hierna hebben wij een plan van aanpak samengesteld om te zorgen dat de werkzaamheden goed verlopen.

De uitvoering

Tijdens dit project zijn diverse werkzaamheden uitgevoerd. We zijn van start gegaan met het reinigen van de complete buitenschil. Hierna hebben wij het metsel- en voegwerk hersteld, raamdorpels waar nodig opnieuw ingewassen, de ondergrond hersteld, PKVW voorzieningen aangebracht, Kit- en dilatatievoegen vervangen en ook de HWA’s zijn hersteld en waar nodig vervangen. Als laatst hebben wij binnen- en buitenschilderwerk uitgevoerd en zo de woningen voorzien van een frisse uitstraling.

De oplevering

De samenwerking met al onze partners is vloeiend verlopen waardoor wij de overlast hebben geminimaliseerd. Wij kunnen terugkijken, samen met onze opdrachtgever & partners, op een mooi project waar alles naar tevredenheid is gerealiseerd.

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op!

social-icon

Je bent meer dan alleen een huisnummer.

  • Roza verduurzaamt.
    Roza adviseert.
    Roza realiseert.
    Roza verrast.

Gerelateerde projecten

Meer zien? Bekijk andere projecten van ons hier!