Portaal Fagotlaan Nieuwegein (77 won.)

De aanvraag

De aanvraag betrof een selectie voor RGS samenwerking met Portaal voor het complex Fagotlaan eo te Nieuwegein. De selectie werd beoordeeld op een plan van aanpak en een presentatie. De werkzaamheden betroffen, naast het cyclisch onderhoud, een upgrade in energielabel en het op basisniveau Portaal brengen van de woningen.

De voorbereiding

ROZA heeft een plan van aanpak gemaakt waarbij bewoners betrokken werden bij de voorbereiding, uitvoering en oplevering van het project. Door helder te krijgen wat bewoners bezighoud rond hun complex zijn wij in staat geweest de juiste maatregelen te bepalen. Doordat de maatregelen voldoen aan de wens van de bewoners is de bewonerstevredenheid van dit complex flink gestegen.

De uitvoering

Bij de uitvoering zijn alle oude voordeuren vervangen, benodigd metsel- en voegwerkherstel uitgevoerd, ondergrondherstel aan kozijnen, ramen en deuren uitgevoerd en inbraakwerend hang- en sluitwerk aangebracht, dakbedekkingen van terrassen en balkons vervangen en voorzien van isolatie, begane grondvloer en dakisolatie aangebracht, schoonmaakwerk uitgevoerd, binnen- en buitenschilderwerk uitgevoerd, brandwerende voorzieningen getroffen en de verlichting voor LED-verlichtingsarmaturen vervangen voorzien van Remotion Plus sensoren.

Het doel

Op basis van een scenario voor de komende 25 jaar is Portaal in staat gesteld een goede keuze te maken voor de maatregelen die uitgevoerd zijn in deze onderhoudsbeurt. Door rekening te houden met de resterende levensduur van bepaalde onderdelen wordt op de natuurlijke momenten vervangingen uitgevoerd die bijdragen aan het verduurzamen van de woningen. Op deze wijze is het voor Portaal mogelijk om de verduurzaming ook betaalbaar te houden.

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op!

social-icon

Je bent meer dan alleen een huisnummer.

  • Roza verduurzaamt.
    Roza adviseert.
    Roza realiseert.
    Roza verrast.

Gerelateerde projecten

Meer zien? Bekijk andere projecten van ons hier!