Plaza 6 in Moerdijk

De aanvraag

Onze opdrachtgever Euro-Rijn Group B.V. heeft ons opdracht gegeven voor het revitaliseren van de complete buitengevel van het hoofdkantoor in Moerdijk. De huidige baksteen gevel is voorzien van een second-skin buitengevel van Aluminium Composiet Alucobond. Het gebouw krijgt door deze gevelaanpassing weer een eigentijds aanzicht met een frisse moderne uitstraling. Al sinds 1979 is de Euro-Rijn Group een betrouwbare partner op het gebied van Transport & Logistiek, Vastgoed ontwikkeling, HR diensten, en Gladheidsbestrijding.

De voorbereiding

Ons doel is om dit project voor de kerst op te leveren, dus hebben we een planning samengesteld die dit gaat realiseren.

De uitvoering

De uitvoering is in de zomer gestart en zal eind dit jaar afgerond worden.

De oplevering

De oplevering van de werkzaamheden zitten erop en kunnen terug kijken op een prettige samenwerking. De huidige baksteen gevel is voorzien van een second-skin buitengevel van Aluminium Composiet Alucobond. Door deze gevelaanpassing heeft het gebouw weer een eigentijds aanzicht met een frisse moderne uitstraling. De opdrachtgever is zeer tevreden met het resultaat!

 

social-icon

Je bent meer dan alleen een nummer.

  • Roza verduurzaamt.
    Roza adviseert.
    Roza realiseert.
    Roza verrast.

Gerelateerde projecten

Meer zien? Bekijk andere projecten van ons hier!